Heb jij ook steeds minder vaak contant geld in jouw portemonnee? Dan ben je zeker weten niet de enige. Al enkele jaren wordt er steeds meer gepind, waardoor het contant geld langzamerhand naar de achtergrond verdwijnt. Niet voor niets domineert de pinpas inmiddels het betalingsverkeer. Wanneer je meer pasjes in je portemonnee hebt dan contant geld is het wellicht tijd om een andere soort portemonnee te kopen. Veel mensen kiezen ervoor om een secrid wallet te nemen, omdat deze kleine portemonnee gemakkelijk mee te nemen is. Maar er zijn nog veel meer redenen te onderscheiden. Welke dit zijn? Dat lees je natuurlijk in dit artikel!

Wat is een secrid wallet?

Een secrid wallet is niets meer dan een kleine portemonnee die precies groot genoeg is voor het veilig opbergen van al jouw pasjes, visitekaartjes en contant geld. Jouw bankpassen zijn extra goed beschermd door de toevoeging van ultradun aluminium. Dit zorgt ervoor dat jouw pinpassen niet meer worden geskimd en ook nog eens beschermd zijn tegen breken en andere beschadigingen. Bovendien is het met een secrid mini wallet mogelijk om met één hand direct alle bankpassen tevoorschijn te halen. Dit maakt het afrekenen bij de kassa een stuk gemakkelijker.

#1 Goed beschermd

We hebben het hierboven eigenlijk al genoemd, maar de secrid wallet is een damesportemonnee waarmee je al jouw bankpassen veilig beschermd. Oplichters kunnen namelijk niet meer geld van je stelen doordat zij jouw passen niet meer kunnen skimmen. Daarnaast heeft de secrid wallet een handig klein formaat, waardoor het minder snel opvalt bij zakkenrollers. Op die manier ga jij een stuk veiliger over straat.

#2 Compact formaat

De traditionele portemonnees zijn over het algemeen erg lomp van vorm en niet heel handig om mee te nemen. Voor mannen is het nog mogelijk om een portemonnee in de broekzak te stoppen, maar bij de vrouwen is dit een ander verhaal. Veel vrouwenbroeken hebben geen zakken meer wat ervoor zorgt dat zij constant een handtas mee moeten nemen. Gelukkig beschikt de secrid wallet over een compact formaat, waardoor het niet veel ruimte in een handtas inneemt. 

#3 Geniet van de kleurrijkste kleuren

Vandaag de dag hoeven portemonnees zeker niet meer saai te zijn. Dat bewijzen de secrid wallets maar weer eens als geen ander. Deze compacte portemonnees komen niet alleen in de kleurrijkste kleuren maar ook in speciale printjes en texturen. Hierdoor is er altijd wel een exemplaar te vinden die perfect bij jou past. Ren snel naar jouw dichtstbijzijnde tassenwinkel en maak kennis met deze revolutionaire portemonnees!